15 ضرورت ساخت سایت برای کسب و کارهای مختلف

15 ضرورت ساخت سایت برای کسب و کارهای مختلف
ضرورت-طراحی-سایت-برای-کسب-و-کارهای-مختلف

در روز‌هایی که گوشی موبایل و سیستم‌های کامپیوتر جای خود را در میان مردم باز کرده‌اند، ساخت سایت برای هر کسب و کاری جزء اولین و مهمترین کار‌هایی است که باید انجام داد. اما هنوز هم افرادی هستند که نیاز به یک وبسایت برای کسب و کارشان را ضروری نمی‌دانند. این موضوع باعث شد که مطلبی را در افگیگا به ضرورت داشتن یک وبسایت اختصاص دهیم. قبل از آنکه این مطلب را آغاز کنیم، به این دو سوال در ذهن خود پاسخ دهید:

  1.  چرا به ساخت سایت برای کسب و کارتان نیاز دارید؟
  2. آیا هزینه‌ای که بابت ساخت سایت در گوگل پرداخت می‌کنید، در آینده نزدیک جبران خواهد شد؟

مزایای ساخت سایت برای کسب و کارهای مختلف

باعث جذب مشتریان بیشتر خواهد شد…

هر کسب و کاری به دنبال روش‌هایی برای سود بیشتر می‌گردد. یکی از عواملی که این مسیر را راحت می‌کند، ساخت سایت متناسب با آن است. زمانیکه کسب و کاری یک وبسایت حرفه‌ای داشته باشد، دید مشتریان نسبت به او عوض شده و می‌توانند بیشتر از قبل به آن‌ اعتماد کنند. البته به شرطی که این پلتفرم همواره به روز‌رسانی شده و کاربر رابطه خوبی را با آن برقرار کند. با این شرایط مطمئناً افرادی که وارد سایت می‌شوند، به مشتریان وفادار تبدیل خواهند شد.

برند شما را به خوبی معرفی می‌کند…

وبسایت یک پلتفرم است… یک مکان مناسب با متراژی وسیع که می‌تواند کسب و کار شما را به تمام افراد در سرتاسر جهان معرفی کند. به همین دلیل اغلب برندهایی که دارای یک سایت برای کسب و کارشان هستند، زودتر از سایرین شناخته می‌شوند. در وبسایت یک کمپانی، می‌توان لوگو، ویدئو‌های معرفی، توضیحات محصولات و… را قرار داد. آن هم با هزینه‌ای بسیار پایین‌تر از تبلیغات‌ رسانه‌ای درون تلویزیون، مجله‌ها یا بیلبورد‌ها…

به راحتی به روز رسانی می‌شود…

افراد زیادی به دلیل آنکه در ابتدای فعالیت خود هستند، ساخت سایت را کاری بیهوده می‌دانند. نکته‌ای که وجود دارد، این است که بسیاری از قالب‌های سایت موجود، قابلیت به روز‌رسانی را دارند. قالب‌هایی که تحت عناوین مختلف در افگیگا وجود دارند نیز از این ویژگی برخوردارند. بنابراین شما می‌توانید در کنار پیشرفت کسب و کار خود با داشتن یک وبسایت و به روز رسانی مداوم آن، هم ‌ایده‌های جدید و تغییرات خود را در معرض دید مشتریان قرار دهید و هم پله پله وبسایت خود را بالا ببرید.

در زمان شما صرفه جویی می‌کند…

با ساخت سایت به جای ساعت کاری معین درون یک دفتر کار یا شرکت، می‌توانید به صورت ۲۴ ساعته با مشتریان خود در ارتباط بوده و روی کسب و کار خود کار کنید. با وجود این قابلیت دیگر هیچ زمانی را برای کار کردن از دست نخواهید داد.

نقاط قوت و ضعف کسب و کارتان را به شما نشان می‌دهد…

اگرچه فضای مجازی فرصت خوبی برای دریافت نظرات مشتریان است، اما نمی‌توانیم تأثیر ساخت سایت را نیز در این فرایند نادیده بگیریم. در تمام سایت‌ها بخشی مربوط به نظرات مشتریان قرار دارد که با استفاده از آن می‌توانید نقاط قوت و ضعف کسب و کارتان را بفهمید.

باعث بازاریابی هدفمند کسب و کارتان می‌شود…

زمانیکه شما یک وبسایت برای کسب و کارتان راه‌اندازی می‌کنید، یک بازاریابی ۲۴ ساعته را دارید. به خصوص برای سایت‌های فروشگاهی، این گزینه بسیار مهم است، چرا که همه سفارشات در تمام ساعات شبانه روز قابل ثبت شدن بوده و نیاز به یک اپراتور برای دریافت و پاسخ به مشتریان نخواهید داشت. ممکن است در ساعات مختلف شبانه روز افراد مختلفی از وبسایت شما دیدن کرده و در همان لحظه نیاز به استفاده از محصولات شما داشته باشند.

به عنوان یک منبع اطلاعاتی معتبر به مشتریان شما کمک می‌کند…

برخی از مخاطبان بدون نیاز به خرید یا استفاده از خدمات خاص، تنها به دنبال کسب اطلاعات هستند. وبسایتی که شما راه‌اندازی کرده‌اید، می‌تواند این اطلاعات را در اختیار آن‌ها قرار داده و به عنوان یک مرجع برایشان باشد. اگر این اطلاعات به درستی به مشتری منتقل شود، پس از مدتی خواهان استفاده از خدمات شما خواهند بود.

در جمع آوری اطلاعات مشتریان به شما کمک می‌کند…

اینروز‌ها دنیای بازاریابی بسیار گسترده شده است. هر فردی به دنبال پیدا کردن روش‌های جدیدی برای برقراری ارتباط با مشتریان یا اطلاع‌رسانی به آنهاست که ساخت سایت یک روش بسیار مؤثر در این فرایند است. شما می‌توانید بخشی را به وارد کردن اطلاعات تماس مشتریان و مخاطبان خود قرار دهید، تا بتوانند اطلاعات مربوط به خود را در آن قسمت وارد کنند. در نتیجه در زمان‌های مورد نیاز می‌توانید با آن‌ها تماس بگیرید، یا پیام‌های تبلیغاتی را برایشان ارسال نمایید.

به حفظ محیط زیست کمک می‌کند…

در گذشته مقدار زیادی از هزینه‌های مربوط به کسب و کار‌های مختلف صرف تولید بروشور‌هایی می‌شد که حتی گاهی توسط مردم خوانده نمی‌شد. اینروز‌ها تمام کسب و کار‌ها اطلاعات مورد نظرشان را از طریق وبسایت در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهند و خبری از صرف کاغذ و هزینه‌های اضافی برای چاپ نیست.

به پیدا کردن سریعتر شما توسط کاربر کمک می‌کند…

از آنجایی که اغلب کاربران اینترنت با گوگل آشنا هستند و برای پیدا کردن محصولات مختلف یا خدماتی که نیاز دارند، در این پلتفرم به جستجو می‌پردازند، وجود شما در این فضا می‌تواند بسیار مؤثر باشد. ممکن است فردی با جستجوی خدمتی که شما ارائه می‌دهید، وارد سایت شما شده و جزء مشتریان همیشگی‌تان باشد.

هزینه طراحی سایت کمتر است…

اگر در ابتدای راه‌اندازی کسب و کارتان هستید، ممکن است نیازی به صرف هزینه‌های بالا برای اجاره یک دفتر کار نداشته باشید. به علاوه هزینه اجاره، حتماً نیاز به تجهیزاتی نیز خواهید داشت. اما با ساخت سایت حداقل برای مدت کوتاهی از شر این هزینه‌ها در امان هستید. شما می‌توانید با هزینه‌ای بسیار کمتر، وبسایتی را راه اندازی کنید و پس از تبلیغات و جلب مشتریان جدید و وفادار به فکر اجاره یک دفتر باشید.

در ارزیابی مشتریان و مخاطبان به شما کمک می‌کند…

از آنجایی که اینروز‌ها افزونه‌های بسیار زیادی برای کسب و کار‌های اینترنتی تولید شده و در دسترس است، هر فردی به راحتی می‌تواند رفتار مشتریان خود را با استفاده از آن‌ها بسنجد. به عنوان مثال گوگل آنالیتیکس ، به شما نشان می‌دهد که مشتریان کدام صفحه یا محصول شما را بیشتر می‌پسندند. با این شرایط می‌توانید کسب و کار خود را بهبود بخشید.

کسب و کار شما را قانونمند می‌کند…

داشتن یک وبسایت برای کسب و کار شما، به مشتریان می‌فهماند که فعالیت شما کاملاً قانونی و رسمی است. قرار دادن نمادهایی مانند نماد اعتماد و اطمینان یا فرم‌هایی که قانونمند بودن فعالیت شما را اثبات می‌کند، باعث جلب اعتماد مشتریان خواهد شد.

باعث صرفه جویی در زمان مشتریان می‌شود…

با وجود زمان کمی که اغلب افراد دارند، خرید یا استفاده از خدمات اینترنتی بهترین راه برای آن‌ها خواهد بود. ساخت سایت می‌تواند به خوبی و در سریعترین زمان ممکن این خدمات را در اختیار آنها قرار دهد.

به شما در معرفی بهتر خدماتتان کمک می‌کند…

در یک وبسایت به دلیل فرصت کافی که دارید، می‌توانید بهتر از یک فروشگاه حضوری اطلاعات مورد نیاز هر محصول یا خدماتتان را در اختیار مشتری قرار دهید. حتی می‌توانید این اطلاعات را به صورت دوره‌ای به روز‌رسانی کنید. مشتری می‌تواند با خیال راحت اطلاعات را بخواند و با مقایسه آن‌ها با صفحات دیگر وبسایت شما، خدمات یا محصولی مناسب با آنچه که می‌خواهد را دریافت نماید.

چه نوع وبسایتی برای کسب و کار من مناسب است؟

اکنون که با ضرورت ساخت سایت برای کسب و کارتان آشنا شدید، باید به دنبال طرحی برای آن باشید. به عنوان مثال اگر شما در زمینه فروش محصولات مختلف فعالیت می‌کنید، ممطئنا یک وبسایت با قالب شرکتی نمی‌تواند برایتان مناسب باشد. اینکه در میان قالب‌ها بتوانید یک طرح مناسب را انتخاب کنید نیز مبحثی جداگانه است که پرداختن به آن از حوصله این مطلب خارج است. برای انتخاب بهتر و سریعتر و کسب نتیجه بهتر در زمینه انتخاب قالب مناسب سایت خود بهتر است، مقاله مربوط به آن را مطالعه کنید.

چند نکته مهم برای ساخت سایت

در پایان این مطلب می‌خواهیم به چند نکته مهم در زمان انتخاب قالب یا ساخت سایت اشاره کنیم:

۱. بهتر است قبل از آنکه بخواهید وبسایت خود را طراحی کنید، تمام اطلاعات و ویژگی‌های مورد نیاز کسب و کارتان را در نظر بگیرید. می‌توانید از سایت رقبای خود ایده بگیرید.

۲. سعی کنید، در ابتدا به فکر هزینه‌های بالا نباشید. یادتان باشد که هر گرانی نشان دهنده کیفیت بالا نیست، بهتر است در ابتدا از قالب‌های آماده که با هزینه‌های بسیار پایین‌تر موجودند استفاده کنید. نمونه‌های این قالب‌ها را در افگیگا ببینید.

۳. سعی کنید، بخشی از سرمایه خود را روی سئو و محتوای وبسایتتان قرار دهید تا بتوانید در موتور جستجوی گوگل جزء رتبه‌های برتر باشید.

۴. در نهایت بهتر است قبل از آنکه سرمایه خود را صرف کار‌های بیهوده کنید، با مشورت با یک فرد کاربلد، بهترین راه را در پیش بگیرید. افگیگا در مسیر ساخت سایت حرفه ای به شما کمک خواهد کرد.

دیدگاه ها

نوشتن دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *