ووکامرس چیست؟

ووکامرس چیست؟
ووکامرس چیست

ایده راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی ممکن است در ذهن افراد زیادی ایجاد شود. اما آیا برای طی کردن این مسیر باید هزینه بالایی را صرف کرد؟ پاسخ این سوال شما در افزونه ووکامرس نهفته است. اما ووکامرس چیست؟ آیا آموزش یادگیری آن برای هر فردی لازم و ضروری است؟ این پلاگین، ابزاری راحت با کاربری آسان است که در نهایت می‌تواند فروشگاهی کامل و متناسب با آنچه که در ذهن شماست را ایجاد کند. این مطلب توضیحات کاملی را در مورد این افزونه در وردپرس به شما می‌دهد. اگر شما هم به دنبال ورود به فضای آنلاین هستید، این مطلب مخصوص شما نوشته شده است.

ووکامرس چیست و به چه دردی می‌خورد؟

ووکامرس چیست

ووکامرس یک افزونه است. افزونه‌ای برای ساخت فروشگاه در سیستم مدیریت محتوای وردپرس که در پنل تنظیمات شما نصب می‌شود. پس از نصب ووکامرس شاهد یک بخش مربوط به این افزونه خواهید بود که نشان دهنده فروشگاه شماست. پس از آنکه آن را در سایت خود نصب کردید، می‌توانید به راحتی مدیریت یک فروشگاه را به دست گرفته و محصولات خود را در اختیار مشتریانتان قرار دهید.

ویژگی‌های اصلی پلاگین ووکامرس چیست؟

در سال 2011 بود که افزونه‌ای به نام ووکامرس وارد دنیای وردپرس شد و در ابتدا افراد کمی به سراغ آن رفتند. اما طولی نکشید که این ابزار ساخت فروشگاه، جای خود را در میان کاربرانش باز کرد. به طوری که اینروزها در بسیاری از سایت‌های معتبر آن را می‌بینیم:

  • ووکامرس تقریبا 130 میلیون بار در سایت‌های مختلف دانلود شده است.
  • همچنین در 4 میلیون و 500 هزار سایت فعال شده و در حال استفاده است.
  • تقریبا 8 درصد از سایت‌های فروشگاهی که در دنیا فعال هستند، از ووکامرس روی سایت خود استفاده می‌کنند.
  • تا این لحظه این افزونه با 65 زبان دنیا ترجمه و استفاده می‌شود.

ووکامرس مسیری ایده آل و راحت را برای ورود فروشگاه شما به فضای آنلاین فراهم می‌کند.

امکانات ووکامرس چیست؟

امکانات ووکامرس

این افزونه با وجود ویژگی‌هایی که عنوان شد، می‌تواند جزو بهترین‌ها باشد. اما می‌خواهیم در این قسمت به امکاناتی اشاره کنیم که پس از نصب افزونه به دست خواهید آورد:

زمانی که ووکامرس را نصب کنید، می‌توانید به راحتی از سیستم انبارداری کالاهایتان به صورت آنلاین بهره‌مند شوید. همچنین به دلیل فارسی بودن این ابزار، می‌توانید به راحتی از آن استفاده کنید. سیستم تنظیم قیمت بر اساس تومان و ریال بوده و شما می‌توانید بر اساس سلیقه خود آنها را انتخاب کنید. این افزونه قابلیت اتصال درگاه‌های پرداخت اینترنتی دلخواهتان را نیز به شما می‌دهد.

در نهایت نیز قابلیت اضلفه کردن محصول به فروشگاه، وزن، رنگ و توضیحات مخصوص نیز در این ابزار قرار گرفته است. برای فروشگاه‌هایی که نیازمند اضافه کردن محصولات به صورت پیشرفته هستند، بخش دیگری به نام محصولات پیشرفته وجود دارد که امکانات بیشتری را در اختیارشان قرار خواهد داد.

ویژگی‌ دیگر ووکامرس نیز سیستمی تحت عنوان امتیازدهی به محصولات است که نظر کاربران را نشان می‌دهد. ووکامرس برای کاربرانی که فروششان به صورت بین‌المللی است، نیز مناسب است. در نهایت نیز کاربری ساده و آسانی که دارد، باعث می‌شود تا سرعت کار شما بالاتر رود.

مجنتو و پرستاشاپ، دیگر افزونه‌های سایت ساز فروشگاهی هستند.

مزایای استفاده از ووکامرس چیست؟

مزایای استفاده از ووکامرس چیست

اگر چه فروشگاه‌سازهای دیگری نیز در دنیای کسب و کار آنلاین وجود دارد که در میان آنها می‌توانیم به مجنتو و پرستاشاپ اشاره کنیم، اما ووکامرس مزایایی دارد که باعث شده اغلب وبسایت‌ها آن را انتخاب کند:

  • اولین ویژگی هزینه کم آن است.
  • همچین یک ابزار اپن سورس است که قابلیت شخصی سازی و ایجاد تغییرات دلخواه را به شما می‌دهد. اینکار باعث می‌شود تا انعطاف پذیری بیشتری را در زمان ساخت سایت خود داشته باشید. بنابراین سایتتان شبیه به دیگر فروشگاه‌ها نخواهد بود.
  • ووکامرس یک آپدیت منظم هم دارد که برای تمام کاربران انجام می‌شود. این به روز رسانی باعث می‌شود تا بتوانید امکانات بهتری را در اختیار کاربرانتان قرار دهید.
  • امنیت بالا مزیت دیگر ووکامرس است که برای یک سایت فروشگاهی جزو مهمترین‌هاست.
  • مزیت دیگر ووکامرس، ارائه گزارشی کامل از فروش شماست. این کار باعث نظم بهتر کسب و کارتان خواهد شد.
  • همچنین افزونه و ابزارهای جانبی در کنار این پلاگین، وجود دارد که مخصوص سایت‌های فروشگاهی ساخته شده است.
  • مزیت دیگر ووکامرس پشتیبانی آن از زبان فارسی است. بنابراین برای شما که فارسی زبان هستید، بسیار مناسب بوده و همه چیز مانند یک راهنمای کامل در اختیارتان است.
  • در نهایت نیز اگر اپلیکیشن ووکامرس را روی گوشی خود نصب کنید، می‌توانید با استفاده از آن نیز فروشگاه خود را مدیریت کنید. در نتیجه هیچ مشتری را از دست نخواهید داد.

معایب ووکامرس چیست؟

با وجود تمام مزایایی که عنوان شد، بهتر است به برخی از معایب این فروشگاه ساز نیز اشاره کنیم. این معایب به معنی بد بودن این پلاگین نیست، اما در هر صورت بهتر است از آنها مطلع باشید:

  • ووکامرس از نظر تحربه کاربری و راحتی می‌تواند پیشرفته‌تر شود.
  • معمولا افرادی که مبتدی هستند، در ابتدای مسیر خود و کار با آن با مشکلاتی رو به رو می‌شوند که تنها با کسب تجربه می‌توان آن را برطرف کرد.
  • سایت‌های فروشگاهی بزرگ، عموما نمی‌توانند از این افزونه استفاده کنند، چرا که سایت را کمی سنگین می‌کند.
  • برخی از افزونه‌های جانبی مورد نیاز برای بهبود سایت فروشگاهی خود در این پلاگین را باید با پرداخت هزینه دریافت کنید.

سه افزونه پیشنهادی افگیگا برای کار با ووکامرس

افزونه‌ های ووکامرس

ووکامرس برای کاربری راحت‌تر نیازمند افزونه‌های ضروری مختلفی است. اما ما به سه نمونه از افزونه‌‌های ضروری در هنگام استفاده از آن اشاره کرده‌ایم:

افزونه سئوی ووکامرس

زمانی که ووکامرس را روی سایت وردپرسی خود نصب کردید، باید به فکر سئوی سایتتان باشید تا بتوانید آن را به موتورهای جستجو نشان دهید. در افزونه‌های وردپرس ابزاری به نام یواست و رنک مث، وجود دارد که کار سئوی سایت شما را انجام می‌دهد. این دو ابزار کمک می‌کنند تا در موتورهای جستجو رتبه‌های بهتری را به دست آورید. نسخه پیشرفته رنک مث را می‌توانید در سایت ساز افگیگا ببینید. با نصب rank math شانس دیده شدن محصولاتتان در گوگل بالاتر می‌رود.

افزونه فاکتور ووکامرس

دومین ابزار پیشنهادی ما، مخصوص ارائه فاکتورهای آنلاین است که نیاز اصلی تمام فروشگاه‌های اینترنتی است. در واقع هر کسب و کار آنلاینی به این فاکتورها نیاز دارد که با نصب افزونه مخصوص آن می‌توانید به آن دست پیدا کنید.

افزونه ارسال پیامک ووکامرس

ارسال پیامک در ووکامرس، به شما کمک می‌کنند تا تمام اطلاعات مربوط به مشتریانتان را برایشان پیامک کنید. زمان ثبت سفارش، نوع سفارش، روش و زمان ارسال، لغو و … را می‌توانید با کمک این افزونه به آنها ارسال کنید.

سخن پایانی

اکنون با افزونه ووکامرس و دلایل استفاده از آن آشنا شدید. تمام افرادی که به دنبال ایجاد سایت فروشگاهی هستند، باید آموزش و کار با این افزونه را یاد بگیرند. البته سایت‌های فروشگاهی اختصاصی معمولا توسط برنامه نویسان، برپا خواهد شد. اگر تصمیم خود را برای برپایی یک سایت فروشگاهی گرفته‌اید، می‌توانید مقاله مربوط به “آموزش ایجاد سایت فروشگاهی با ووکامرس” را بخوانید.

دیدگاه ها

نوشتن دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *